Voor WIE doe je het? | vlöggertje #003

Soms ga je zo lekker dat je er af en toe een beetje onzeker van kunt raken. Daarom vraag ik me in dit Vlöggertje af niet af ‘wáárom’ ik doe wat ik doe maar vraag ik me af ‘voor wie’ ik het doe. En waarom het soms belangrijk is om de aandacht niet alleen op jezelf te richten maar ook op de ander.

Kijken is <3.

Advertisements

Laat je bericht achter na de -piep-

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s